Finland Youth Forumissa mukana

Finland Youth Forum toteutetaan 13.10.2017 Turun Kakolan lääninvankilassa.  Tämä tarkoittaa sitä, ettei tapahtumapaikalla ole valmista tapahtumatekniikkaa tai hienouksia. Siksi teemme yhteistyötä alan ammattilaisten kanssa, jotta pystymme rakentamaan tapahtumalle erinomaiset puitteet.

Finland Youth Forumin olennaisin yhteistyökumppani on luonnolisesti Kakola. Ilman heitä, emme pystyisi tarjoamaan osallistujillemme näin upeaa elämystä, jota ei voida toisintaa missään. Kakola Yhtiöiden nettisivut ovat täynnä tunnelmaa, tarinoita ja historiikkia. Lue lisää osoitteesta http://www.kakola.fi/

Videolla voit tutustua Kakolan maisemiin.

 

MAINOSTOIMISTO KNOK

Finland Youth Forumia mukana toteuttamassa ja tekemässä on Mainostoimisto Knok Oy .Knokin suotuisella avustuksella myöskään Finland Youth Forumin “tavoitteet eivät jää haaveiksi”.  Tutustu sivuihin täältä!

 

RAJUPAJA OY

Kakolan lääninvankilassa ei ole valmista tekniikkaa tällaisen tilaisuuden järjestämiseksi. Siksi Rajupaja Oy takaa sen, että Finland Youth Forum kuuluu ja näkyy osallistujilleen paikanpäällä. Rajupajan rautaisalla ammattitaidolla on toteutettu erilaisia tapahtumia gaaloista kuninkuunsraveihin. Nyt Finland Youth Forumilla on kunnia saada tehdä yhteistyötä näiden ammattilaisten kanssa! Tule Sinäkin katsomaan, millaisia ratkaisuja pystymme toteuttamaan karuun mutta kunnioitettavaan ympäristöön.

Rajupajan videolla näytetään kulisseissa tapahtuvaa työtä.

 

KUMPPANIA

Kumppania on viestintätoimisto, jossa muotoilemme kohtaamisia. Kumppanuuden kautta autamme asiakkaitamme tekemään toimintaansa näkyvämmäksi ja käynnistämään uusiutumista. Finland Youth Forum on onnekas saadessaan tehdä yhteistyötä näiden upeiden ammattilaisten kanssa.

 

ROBERT´S COFFEE

Kakolan lääninvankila tuskin on tarjoillut tällaisia herkkuja asukkailleen aikoinaan, mutta me Finland Youth Forumissa tahdomme tarjota vieraillemme myös lämpöä ja nautintoja Kakolan karussa ympäristössä. Tämä onnistuu Robert’s Coffeen avulla. Lue lisää Robert´s Coffeen tuotteista ja tarinasta heidän nettisivuiltaan.

“..Useita tuumailuvuosia, tuhansia juotuja kahvilitroja ja lukuisia kahvimatkoja myöhemmin Robert perusti oman gourmet-paahtimonsa 1987. Liikeidea oli lopulta yksinkertainen: tarjota asiakkaille parasta ja tuoreinta kahvia ja sydämellistä palvelua.”
( http://www.robertscoffee.com/tarinamme/ )

 

POPUP MEDIA

Finland Youth Forumia toteuttamassa on myös PopUp Media . PopUp median avulla tapahtumaan saadaan luotua interaktiivinen tunnelma siitä, mitä selleissä ideoidaan ja touhuillaan. Näiden ammattilaisten toimesta pystymme kokoamaan päivän annin yhteen, jota tarkastelemme tapahtuman lopuksi Kakolan kirkossa.

https://www.youtube.com/watch?v=r3BrXyAFaBg

Pop Up Median mainosvideo kertoo heidän innostavasta energiasta ja psoitiivisuudesta.

 

LEARNING SCOOP

Finland Youth Forumissa vahvasti mukana on myös Learning Scoop . Learning Scoop on tarjonnut projektitiimille tukea, neuvoja ja uusia näkökulmia. Näiden lisäksi Learning Scoop on osaltaan mahdollistamassa verkostoitumislounaan järjestämistä.

 

PURE WASTE

Pure Waste Textiles on tuottanut Finland Yuoth Forumin projektilaisten pukeutumista. Lokakuussa Kakolan viilenevässä syyspäivässä, tiimiläiset pysyvät lämpiminä Pure Wasten huppareiden suojissa. Lue lisää täältä!

 

MESSUTULOSTE ROLLERI OY

Messutuloste Rolleri Oy on toteuttanut Finland Youth Forumin Roll Up- materiaalit ja tehnyt tiivistä yhteistyötä projektin parissa. Heidän nettisivunsa löydät täältä!

LASSILA JA TIKANOJA

Koska Kakolan lääninvankila on suuren remontointityön alla, siellä ei ole tapahtumalle tarvittavia fasiliteetteja. Onneks yhteistyökumppanimme Lassila ja Tikanojan avulla, tämäkin asia ollaan pystytty ratkaisemaan.

 

FEST RENT

Mukana Finland Youth Forumia mahdollistamassa on myös Fest rent. Fest Rent mahdollistaa sen, että saat nautiskella kahvihetkestäsi istuen.  Lue lisää heidän palveluistaan täältä!

 

MEDIAKYLPYLÄ

Finland Youth Forumin tunnusmusiikin on toteuttanut Mediakylpylän nuorten tiimi. Tiimi koostuu nuorista musiikin tulevaisuuden tekijöistä. Musiikki lyriikoista taustoihin ja jälkituotantoon, on nuorten omaa käsialaa. Lisää mediakylpylästä voit lukea täältä.

 

FC TIETU

Finland Youth Forumissa mukana on FC-Tietu. Sen toiminta perustuu Homeless Academy ry:n sosiaalisen ja toiminnallisen kuntoutuksen menetelmin. Tapahtumassa Fc Tietun väki toimii oppaina ja kokemusasiantuntijoina.  Lue lisää osoitteesta http://tietu.fi

 

YES RY

Finland Youth Forumin sellikumppanuutta toteuttaa Yes Ry. Yes Ry rakentaa tulevaisuutta, jossa jokaisella nuorella on mahdollisuus yrittäjyyskasvatukseen.  Kakolassa koet, millaisen haasteen Yes Ry Sinulle tarjoilee.

 

HIPPOS RY

Hippos Ry on mukana Finland Youth Forumissa, haastamassa juuri Sinut! Millaisen haasteen Hippos Ry tarjoaa, selviää paikan päällä. Sitä ennen voit tutustua Hippoksen toimintaan heidän nettisivuillansa.

 

 

ZONTA INTERNATIONAL

Finland Youth Forumilla on ilo ja kunnia toteuttaa sellikumppanuus Zonta International yhdistyksen kanssa. Zonta International näkee tulevaisuuden maailman sellaisena missä naisten oikeudet tunnustetaan ihmisoikeuksiksi ja missä jokainen nainen pystyy käyttämään hyväkseen kaikki kykynsä. Sellaisessa maailmassa naisilla on käytössään tasavertaisesti miesten kanssa kaikki tarjolla olevat voimavarat ja heillä on edustus päätöksenteossa tasavertaisesti miesten kanssa.

 

PELLERVO

Pellervo- seura on toteuttamassa sellikumppanuutta Finland Youth Forumissa. Pellervo säätiön toiminnasta voit lukea lisää osoitteesta: http://pellervo.fi/

“Pellervo on osuustoiminnan palvelu- ja yhteistyöjärjestö, joka edistää osuustoimintaa yrittämismallina ja osuuskuntaa kilpailukykyisenä yritysmuotona. Pellervon tehtävänä on vaikuttaa osuustoiminnan puitteisiin suomalaisessa yhteiskunnassa ja tuottaa jäsenilleen palveluita.”

 

 

TURUN LUONNOSUOJELUYHDISTYS

Yhdistys pyrkii edistämään luonnon-, ympäristön- ja maisemansuojelua alueellaan ja ottaa tarvittaessa kantaa vireillä oleviin kaavamuutoksiin ja seuraa tilannetta. Yhdistyksen tavoitteet ovat samassa linjassa Finland Youth Forumin, sekä YK:n SDG- tavoitteiden kanssa, ja yhteisten päämäärien kautta sellikumppanuus on ollut hyvä yhteistyö muoto. Lue lisää yhdistyksestä täältä.

 

 

VASTUULLISESTI VAPAUTEEN

Vastuullisesti Vapauteen – projektin tavoitteena on luoda, kehittää ja vakinaistaa Turkuun vapautuvien alle 30-vuotiaiden miesvankien palveluja. Projekti toteuttaa sellikumppanuutta Finland Youth Forumin kanssa.

 

 

VERTO

Verto on yli 30 vuoden kokemuksella Suomen johtava huoneistokohtainen vedenmittausjärjestelmä. Verton toteuttama sellikumppanuus osuu erinomaisesti myös YK:n SDG- tavoitteisiin. Siksi Verto on tärkeä sellikumppani Finland Youth Forumissa.

 

 

KANKAANPÄÄN A-KOTI

Kankaanpään A-koti toteuttaa Finland Youth Forumissa Sellikumppanuutta. A-koti tarjoaa asiakkailleen yhteisöllistä kuntoutusta ja esimerkiksi vertaistuki palveluita. Siksi sen agenda menee myös YK:n SDG-tavoitteisiin ja on myös Forumille luontaisa yhteistyökumppani.

 

 

 

OMASI – HANKE

Omasi- Omaa tulevaisuutta etsimässä- hankkeen tavoitteena on selvittää mitä esteitä liittyy nuorten, erityisryhmiin kuuluvien naisten ammatinvalintaan ja työllistymiseen, ja miten työllistämistä voisi edesauttaa. Keskeistä on nuorten naisten oman toimijuuden ja osallisuuden vahvistaminen tulevaisuusohjauksen keinoin. Nämä teemat linkittyvät erittäin vahavsti myös YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin ja siten myös Finland Youth Forumiin.

 

Jos et valitettavasti pääse itse paikalle Finland Youth Forumiin, seuraa meitä facebookissa ja Instagramissa. Erilaisten kuva- ja videomateriaalien kautta pääset nauttimaan tapahtuman tunnelmasta!