PUHUJAT & ESIINTYJÄT

KEYNOTE – PUHUJAT

DATA JA DIGITALISAATION MAHDOLLISUUDET

Matti Ristimäki, Head of Data & AI, Vice President, Advisor, Speaker, TietoEVRY 

“Ristimäki on kasvuliiketoiminnan rakentamisen ammattilainen niin suuryrityksen sisällä kuin startup-maailmassa. Hänen erityisvahvuuksia on globaalien datapohjaisten ja keinoälyä hyödyntävien palveluiden rakentaminen. Ristimäen intohimona on luoda uudenlaista arvoa asiakkaille digitaalisten teknologioiden avulla sekä kehittää asiakaslähtöistä liiketoimintaa. Moniammatillisten ketterien huipputiimien rakentaminen, eettinen myyntityö, lupauksien pitäminen ja ”reilukauppa” ovat Matin sydäntä lähellä. “

https://www.linkedin.com/in/mattiristimaki/

https://www.myspeaker.fi/puhuja/matti-ristimaki/

https://www.instagram.com/matti_ristimaki/

MENESTYKSEKKÄÄN KASVUN RAKENTAMINEN

Jussi Nurminen, Head of Sales Excellence, Gofore Group

“Jussi Nurminen on kokenut liiketoiminnan ja ICT-kehittämisen ammattilainen. Hänellä on laaja-alainen ja yli 25 vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin ja yrityksen tarjonnan kehittämisestä sekä ICT-järjestelmien konsultoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta. Jussilla on vahva kokemus laajoista kansainvälisistä projekteista ja asiakkuuksien hallinnasta. Niiden puitteissa hän on konsultoinut monia suuria kansainvälisiä teknologiayrityksiä ja hallitsee nykyiset IT-teknologiat. Hänellä on vahva tausta julkiselta ja yksityiseltä sektorilta ja kansainvälistä kokemusta, mukaan luettuna mahtava kielitaito.”

https://www.linkedin.com/in/jussinurminen/

JOHTAJAN MINDSET – MITEN VOITTAVA ASENNE RAKENNETAAN?

Aslak de Silva, CEO, Nordic Business Forum

Aslak on suomalainen johtaja ja puhuja. Hänen vahvuuksiaan ovat mm. johtajuuden kehittämien, myynti ja markkinointi. Tällä hetkellä Aslak työskentelee Nordic Business Forumin toimitusjohtajana, ja istuu mm. Differon sekä Oslo Business Forumin hallituksissa. Työn vastapainoksi de Silva on harrastanut jo 20 vuoden ajan korealaista Han Moo Do – taistelulajia, josta hänellä on myös maailman mestaruus hallussa vuodelta 2000. Aslak on myös yksi loppu vuodesta ilmestyvän “Winner’s Mindset” – kirjan kirjoittajista. Omassa osuudessaan hän avaa taistelulajien parissa kehittyneitä mielen hallinnan taitoja, ja kuinka niitä voi hyödyntää liike -elämässä. Finland Youth Forumissa hän puhuu johtajan Mindsetistä, ja siitä miten rakennetaan voittava asenne.

https://www.linkedin.com/in/aslakdesilva/

https://www.nbforum.com

TULEVAISUUDEN JOHTAMINEN JA OSAAMINEN

 Aleksi Arpiainen, CEO and Board Member at TT Gaskets – Tampereen Tiivisteteollisuus Oy | Vice Chairman Of The Board,  Perheyritysten liitto 

Aleksi Arpiainen on kolmannen polven perheyrittäjä ja toimitusjohtaja TT Gasketsissa. Yhtiö tekee teollisuutta turvallisemmaksi älykkäin tiiviste- ja eristeratkaisuin. Aleksi mukaan perheyrityksen menestystä ruokkivat jatkuva halu uudistua, laajat toisilta oppimisen verkostot sekä omistajien ja yhtiön hallituksen välinen tiivis strateginen vuoropuhelu.
 
Aleksi on innokas järjestötoimija ja hänellä monia luottamustehtäviä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Jatkuva oppiminen ja yhteiskokeilut sekä kehittämisprojektit ovat hänelle intohimon kohteita. Aleksi onkin ollut liikkeelle panevana voimana monissa yhteistyössä kehitetyissä koulutushankkeissa. Hän on ollut ideoimassa ja toteuttamassa mm. valtakunnallista Perheyritys-HHJ-kurssia yhdessä Tampereen kauppakamarin, Hallituspartnerien ja Perheyritysten liiton kanssa perheyritysten hallitustyöosaamisen tunnistamiseksi ja kehittämiseksi, Industrial Sales 2.0-koulutusohjelmaa Tampereen Kauppakamarin teollisuusvaliokunnan ja Tampereen korkeakouluyhteisön yhteishankkeena, jotta alueemme kansainvälinen teollinen myynti nousisi alueemme huippuyritysten kilpailueduksi ja Tampereen Business Campuksen luomaa osaamisakatemia-konseptia, joka on hioutunut ketteräksi sisäisen osaamiseen kehittämistyökaluksi pirkanmaalaisille yhteiskehittämistä ja toisilta oppimista arvostaville yrityksille.

https://www.linkedin.com/in/aleksi-arpiainen-1635015

https://tt-gaskets.fi

MUUT ESIINTYJÄT / PUHUJAT

Sini Havukainen, Executive Director, Suomen nuorkauppakamarit ry

Suomen Nuorkauppakamareiden toiminnanjohtaja Sini Havukainen on seikkailunhalua, intohimoa, iloa ja valoa pulppuava kätilö, joka on toiminut toimitusjohtajana ja yrittäjänä vuosia. Sini muutti miehensä työkomennuksen ajaksi Kaliforniaan vuonna 2012. Vuodet Piilaaksossa sytyttivät hänessä start up -kipinän ja hän perustikin kaksi yritystä. Hän tuli yrittäjävuosien aikana palkituksi Suomen Nuorkauppakamareiden kansallisissa kilpailuissa sekä Tuottavassa Ideassa, että Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailussa. Hän sai omakohtaisesti kokea miten merkityksellistä työtä nuorkauppakamarit tekevät nostamalla valokeilaan parhaita yhteiskuntaan vaikuttavia ideoita ja tekijöitä.

Tule verkostoitumaan ja kuulemaan Sinin tarina verkostoitumislounaalla. Havukainen pitää tapahtumassa myös Suomen nuorkauppakamareiden puheenvuoron.

Mia Pohjanheimo | Senior Advisor | tapahtumavastaava | CEO

Mia Pohjanheimo tunnetaan positiivisesta asenteesta ja räväkästä otteesta tarttua asiaan kuin asiaan. Hänellä on pitkä kokemus järjestötoiminnassa, jossa hän on toiminut useissa eri vastuutehtävissä. Tänä vuonna hän toimii Suomen nuorkauppakamareiden Senior Advisorina sekä Finland Youth Forumista vastaavana henkilönä. Työelämässä Mia on toiminut eri aloilla johtotehtävissä. Hänen intohimona on liiketoiminnan sekä myynnin kehittäminen vastaamaan tulevaisuuden tarpeita.

Mia emännöi tapahtumapäivää sekä johdattaa osallistujat päivän agendaan. Tämän aktiivisen verkostoitujan nauru tulee tarttumaan päivän mittaan myös muihin.